Ασφάλεια

Kαινοτομία

Eμπιστοσύνη

Επιλέγοντας την 24Protect για την προστασία της περιουσίας σας, επιλέγετε την καλύτερη σχέση ποιότητας υπηρεσιών προς τιμή. Πάνω απ’ όλα όμως επιλέγετε τη σιγουριά.

Υπηρεσίες φύλαξης

Ανεξάρτητα από την έκταση ή τις συνθήκες του χώρου που χρειάζεστε υπηρεσίες φύλαξης, στην 24Protect μπορείτε να δείξετε εμπιστοσύνη. Θα έχετε πάντα τον έλεγχο και επαρκή ενημέρωση για την κατάσταση στην ιδιόκτητη κατοικία ή τους χώρους εκμετάλλευσής σας, όσο εμείς φροντίζουμε για την ανελλιπή φύλαξη τους.

Άμεση Επέμβαση

Για εμάς, δεν μπορεί να υπάρχει «λάθος συναγερμός» στον χώρο της φύλαξης. Κάθε ύποπτη κίνηση ή ένδειξη στους χώρους ευθύνης μας αντιμετωπίζεται με την υπηρεσία άμεσης επέμβασης.

Με εκπαιδευμένο προσωπικό και όλα τα απαιτούμενα μέσα, επεμβαίνουμε κάθε φορά που η περιουσία σας τίθεται σε κίνδυνο.

Εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρονικής επιτήρησης

Στην 24Protect η εγκατάσταση των συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρονικής επιτήρησης στο χώρο σας γίνεται με υψηλή τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα της ασφάλειας που απολαμβάνετε.

Μελέτη χώρων

Κάθε χώρος έχει τις δικές του χαρακτηριστικές ανάγκες και απαιτήσεις όσον αφορά τη φύλαξη και την επιτήρησή του. Στην 24Protect «διαβάζουμε» προσεκτικά το χώρο σας, και πραγματοποιούμε την ανάλογη μελέτη ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο εξατομικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις.

Προστασία VIP

Επειδή στην προσωπική ασφάλεια δεν πρέπει να γίνονται εκπτώσεις, στην 24Protect παρέχουμε επανδρωμένες υπηρεσίες για την προστασία VIP προσώπων. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, διατίθεται για την προσωπική ασφάλειά σας υπό κάθε συνθήκη και για κάθε περίσταση.

Μεταφορά και Διαχείριση αξιών

Όταν κάτι πολύτιμο μεταφέρεται, προσελκύει αδιάκριτα βλέμματα και κινδυνεύει να αποτελέσει στόχο. Με τις υπηρεσίες μεταφοράς και διαχείρισης αξιών που παρέχουμε, διασφαλίζουμε ότι κάθε φορτίο μεγάλης αξίας θα φτάνει στον προορισμό του χωρίς απρόοπτα.

Λήψη και διαχείριση σημάτων ασφαλείας

Όσο απλοϊκά ή δαιδαλώδη και αν είναι τα συστήματα ασφαλείας που εμπιστεύεστε, η λήψη σημάτων και η διαχείριση τους είναι μια διαδικασία που απαιτεί εμπειρία και ιδιαίτερη προσοχή. Με τον τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς που διαθέτουμε στην 24Protect, βρισκόμαστε συνεχώς σε επαγρύπνηση και εποπτεύουμε διαρκώς τους χώρους σας.

Ηλεκτρονική απομακρυσμένη φύλαξη

Με τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής απομακρυσμένης φύλαξης που παρέχουμε στην 24Protect, δεν χρειάζεται πια να είστε πανταχού παρόντες. Μέσω των ψηφιακών συστημάτων που διαθέτουμε για ηλεκτρονική απομακρυσμένη φύλαξη, εξασφαλίζουμε ότι θα έχετε συνεχώς τον έλεγχο των εγκαταστάσεων, της επιχείρησης, της εξοχικής κατοικίας ή άλλων χώρων.

Έλεγχος τήρησης ωραρίου

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος τήρησης ωραρίου είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε επιχείρηση που βασίζεται σε ένα αποδοτικό ημερήσιο πρόγραμμα. Οι υπάλληλοι κρατούν – κυριολεκτικά – στα χέρια τους την απόδειξη για τη συνέπεια τους, ενώ οι ιδιοκτήτες αξιολογούν με τρόπο δίκαιο και αξιόπιστο, την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής τους.